Laden...
Naar Facebook

met de auto

Kom je met de auto naar MOMA&CO? 

Neem dan vanuit Zaandam (A10) de afslag S103/S104. Aan het einde van de afrit ga je linksaf de Bos en Lommerweg op. Dan bij het tweede stoplicht naar rechts de Hoofdweg op en de eerste straat weer naar rechts (nog voorbij het politiebureau), je rijdt dan de Eramusgracht op. Hier kun je langs het water (betaald) parkeren. Om bij MOMA&CO amsterdam en Wilde Westen te komen loop je het Bos en Lommerplantsoen op met het oude GAK gebouw (hoog glazen gebouw) aan je linkerhand. Wij bevinden ons in het meest noordelijke deel van dit gebouw, wat het verst gelegen is vanaf de Erasmusgracht. De entree van MOMA&CO en Wilde Westen bevindt zich hier.

Vanuit Utrecht/Den Haag (A4) bij De Nieuwe Meer volg je de A10 richting Zaandam. Afslag S105 nemen, bij de stoplichten rechtdoor S104 volgen. Aan het einde van de afrit bij de stoplichten rechtsaf de Bos en Lommerweg op. Dan vervolgens weer rechtsaf de Hoofdweg op en de eerste straat weer naar rechts (nog voorbij het politiebureau), je rijdt dan de Eramusgracht op. Hier kun je langs het water (betaald) parkeren. Om bij MOMA&CO amsterdam en Wilde Westen te komen loop je het Bos en Lommerplantsoen op met het oude GAK gebouw (hoog glazen gebouw) aan je linkerhand. Wij bevinden ons in het meest noordelijke deel van dit gebouw, wat het verst gelegen is vanaf de Erasmusgracht.De entree van MOMA&CO en Wilde Westen bevindt zich hier.

Het is ook mogelijk te parkeren in een Q-park parkeergarage. Na de afslag rijd je op de Bos en Lommerweg rechtdoor bij de twee toplichten, voorbij het winkelplein (aan de linkerzijde) en het kruispunt met de Hoofdweg (rechts). Vlak na de kruissing sla je linksom naar de achterzijde van het Bos en Lommerplein. Daar vind je de Q-park parkeergarage (Leeuwendalersweg 23-b). Om bij MOMA&CO te komen loop je naar het kruispunt met de Hoofdweg steek je de Bos en Lommerweg. Op de hoek bevindt zich een apotheek. Naast de apotheek (rechts) kun je onder het gebouw doorlopen. Nu kom je op het Bos en Lommerplantsoen. Blijf aan de rechterkant van het planstoen lopen. MOMA&CO en Wilde Westen bevinden zich in het grote glazen gebouw onderaan de trap/het talud. 

 

 

 

×