Laden...
Naar Facebook

Ondernemers

 

Wij zijn trots op de ondernemers die bij MOMA&CO hun plek hebben gevonden. Daarom stellen we ze graag even voor.

 

 

Docwerk

Hoi. Wij zijn Docwerk. Een videoproductiebedrijf in Amsterdam, van origine gespecialiseerd in extreme sports. Wij bedenken, organiseren en creëren audiovisuele producties in opdracht van diverse bedrijven en instellingen. Wat? We maken video’s. Waarom? Omdat we dat leuk vinden. We focussen op kwaliteit, hebben een groot netwerk, een goed bereikbaar kantoor en eigen apparatuur. We produceren o.a. aftermovies en livestreams, maar door onze ervaring en technische kennis is er voor elk project een passende video-oplossing te realiseren. Docwerk is een productiebedrijf met een solide basis, nuchtere mentaliteit en een professionele crew.

 

Urban Goddess

Urban Goddess yogakleding is hip, eerlijk en betaalbaar. We komen uit Amsterdam en houden van yoga. Onze yogabroeken en tops zijn dan ook vaak geïnspireerd op het stadse leven, praktisch en hip, en meestal lekker druk. We gaan net zo makkelijk een yogalesje doen in je favoriete yogalegging, na de les hakjes eronder en lekker de stad in. Urban Goddess maakt daarom yogakleding die niet alleen fantastisch is voor in de yogales, maar ook leuk en makkelijk te combineren off the mat. Urban Goddess yoga kleding wordt gemaakt van biologisch katoen op een veilige en eerlijke manier, met respect voor mens en natuur. Als jij biologische kleding koopt heb je niet alleen een fijn product voor jezelf, waar je goed over kunt voelen, je draagt ook echt bij aan een betere wereld. 

 

Marlene van Urban Goddess

WORKINGMENBLUES

Based in Amsterdam, sourcing globally, and having our manufacturing-sites in China’s Hangzhou region, we are specialised in the production of ready-to-wear garments. Managed by our European-led sourcing & product development team, we enjoy our partners’ directly owned manufacturing units, an extensive quality control set-up, and above all, 20+ years of experience in ready-to-wear manufacturing.

 

WORKINGMENBLUES

Stick To The Brand

In 2014 maakten wij van onze droom werkelijkheid door het foto-activatie bureau Stick to the brand te starten. Wij zijn creatief expert in het online aanjagen van merken en promoties; voor, tijdens en na een event. Stick to the brand combineert professionele fotografie met foto’s van de bezoekers; zo creëeren en genereren we relevante en transparante content.

 

Abby en Sophie

Robin Banks

We are a full service DJ Agency for PR & management, located in Amsterdam – The Netherlands. This agency is a lifestyle, which profile is metaphor for the most intelligent crime a man can commit; to successfully rob a bank. A crime that gains respect, never hate. That’s our style: cool, smart and respected crooks; our DJ’s will make you dance for sure, steal your heart, maybe make you fall in love. Either it is to Eclectic, House or HipHop music, we’ll deliver joy and entertainment. Hottest DJ’s, best parties, coolest DJ Agency. Everybody Get On The Floor!

 

 

WeLunch

WeLunch is het bedrijf dat je kunt inschakelen voor een gevarieerde en gezonde office lunch. Welunch regelt dagelijks lunch voor bedrijven en neemt daarmee alles rondom het organiseren daarvan uit handen. Zij begrijpen als geen ander dat er genoeg andere belangrijke zaken zijn om te regelen binnen een organisatie dan de lunch en dat is exact de reden dat zij er zijn. WeLunch werkt met verschillende lokale cateraars, dit maakt het mogelijk als bedrijf om van cateraar te blijven veranderen en zo altijd een gevarieerde lunch blijft houden. 

 

Talentlinker

Talentlinker koppelt young professionals (niveau: stagiair t/m 3 jaar werkervaring) aan interessante functies binnen kleine tot middelgrote bedrijven, op het gebied van Marketing en Sales. Dit doen we op persoonlijke, efficiënte en transparante wijze, maar bovenal met veel plezier! Talentlinker is opgezet in 2014 door Maaike Agricola, toen zelf nog studente. Inmiddels is Talentlinker versterkt door Milou de Witte en maken we nog meer matches tussen talent en organisatie mogelijk.

 

Upmost

We are Upmost.

We create brands

that inspire

and develop ideas

for growth.

 

×