Laden...
Naar Facebook

Contact

Route naar Bos en Lommerplantsoen 1

U kunt de auto parkeren aan de Erasmusgracht.

 

Met de auto Vanuit Zaandam (A10) neem de afslag S103/S104. Aan het einde van de afrit ga je linksaf. Dan bij het tweede stoplicht naar rechts en de eerste mogelijkheid weer naar rechts, je rijdt dan de Eramusgracht op. Hier kun je parkeren. Om bij MOMA&CO amsterdam en Wilde Westen te komen loop je het plantsoen op met het oude GAK gebouw aan je linkerhand. Wij bevinden ons in het meest noordelijke deel van het gebouw, wat het verst gelegen is vanaf de Erasmusgracht. Het is ook mogelijk te parkeren in Q-park. Hiervoor rij je voorbij het winkelplein linksom naar de achterzijde van het Bos en Lommerplein. Daar vind je de Q-park parkeergarage (Leeuwendalersweg 23-b)


Vanuit Utrecht/Den Haag (A4) bij De Nieuwe Meer volg je de A10 richting Zaandam. Afslag S105 nemen, bovenaan rechtdoor S104 volgen. Aan het einde van de afrit rechtsaf. Dan vervolgens weer rechtsaf en de eerste mogelijkheid weer naar rechts, je rijdt dan de Eramusgracht op. Hier kun je parkeren. Om bij MOMA&CO amsterdam en Wilde Westen te komen loop je het plantsoen op met het oude GAK gebouw aan je linkerhand. Wij bevinden ons in het meest noordelijke deel van het gebouw, wat het verst gelegen is vanaf de Erasmusgracht. Het is ook mogelijk te parkeren in Q-park. Hiervoor rij je voorbij het winkelplein linksom naar de achterzijde van het Bos en Lommerplein. Daar vind je de Q-park parkeergarage (Leeuwendalersweg 23-b)
Met bus of tram naar halte Bos en Lommerplein onder de onderdoorgang lopen naar het Bos en Lommerplantsoen Bus 15 GVB (Sloterdijk – Station Zuid v.v.) Bus 21 GVB (Amsterdam Centraal – Geuzenveld v.v.) Bus 80 Connexxion (Zandvoort - Marnixstraat v.v.) Bus 82 Connexxion (IJmuiden - Marnixstraat v.v.) Tram 7 (Flevopark - Slotermeer v.v.) Tram 14 (Flevopark - Slotermeer v.v.) Metro naar halte De Vlugtlaan Lijn 50 (Gein - Isolatorweg v.v.) Uit de metro linksaf de Bos en Lommerweg op. Hiervandaan is het ca. 6 minuten lopen naar MOMA&CO amsterdam en Wilde Westen

 

Contactgegevens

Moma & Co

Bos & Lommerplantsoen 1
1055 AA Amsterdam
06 24707555
info@moma-co.nl
×